Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Парк Клупа

S-Clutch

Парк Клупа С-квачило носи име по торбама са квачилом, јер црпи своју инспирацију за стилску икону и свој важан допринос приступу и стилу. С-долази из склоништа, залуталих улица, улице, сунца и свемира. То је клупа која тежи да урбаним сценама дода живописнији и људскији нагласак, узимајући у обзир основне вредности хармоничне симбиозе и постојања. Иако користи ћудљиву боју која се налази у дечијој соби, она промовише разигран приступ градском животу који буквално треба схватити озбиљно.

Име пројекта : S-Clutch, Име дизајнера : Helen Brasinika, Име клијента : BllendDesignOffice.

S-Clutch Парк Клупа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.