Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Интерактивни

MinYen Hsieh Portfolio

Интерактивни МинИен Хсиех је награђивани интерактивни дизајнер и креативни технолог фокусиран на визуелни / интерактивни дизајн за различите платформе тренутно са седиштем у Њујорку. Радим на низу истраживачких идеја и концепата који су разноврсног трајања и значења. Моји радови одражавају моје концепте кроз различите интерактивне начине приповиједања прича. Када корисници прођу кроз мој интерактивни свет, схватиће концепт који им причам и створити сопствене приче и сећања.

Име пројекта : MinYen Hsieh Portfolio, Име дизајнера : MinYen Hsieh, Име клијента : .

MinYen Hsieh Portfolio Интерактивни

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.