Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Даљински Управљач

STILETTO

Даљински Управљач РЦ Стилетто је даљински управљач који ради уз помоћ жирос сензора. Дизајн прати елементе елегантних детаља нових врхунских телевизора. Стилетто витак облик подсећа на чаробни штап. Његови детаљи с обзиром да је доњи поклопац обложен меким додиром, а закривљени облик пружа угодно држање за корисника. Козметички део на горњем центру даљинског управљача сакупља тастере и ствара фокусну тачку за корисника, такође креира поље за прилагођавање. Њихов поклопац даје повратне информације за ротацију.

Име пројекта : STILETTO, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : Vestel Electronics Co..

STILETTO Даљински Управљач

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.