Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Даљински Управљач

STILETTO

Даљински Управљач РЦ Стилетто је даљински управљач који ради уз помоћ жирос сензора. Дизајн прати елементе елегантних детаља нових врхунских телевизора. Стилетто витак облик подсећа на чаробни штап. Његови детаљи с обзиром да је доњи поклопац обложен меким додиром, а закривљени облик пружа угодно држање за корисника. Козметички део на горњем центру даљинског управљача сакупља тастере и ствара фокусну тачку за корисника, такође креира поље за прилагођавање. Њихов поклопац даје повратне информације за ротацију.

Име пројекта : STILETTO, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : Vestel Electronics Co..

STILETTO Даљински Управљач

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.