Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рефлектор, Унутрашња

Zen

Рефлектор, Унутрашња Зен је нови и потпуно прилагодљив рефлектор који задовољава техничке потребе купаца и пружа, такође, естетску лепоту аутентичног дела ентеријера. Зен је један од најмањих рефлектора на тржишту. Стога се ЗЕН много боље интегрише у окружења у која је инсталиран, без генерисања и инвазивне присутности. То се постиже и прилагођавањем бојама, природним шумама, итд. Дизајн Зен заснован је на безвременским формама, оријентисаним на функционалност и једноставност, лов на трајну, спокојну и лепоту без остење.

Име пројекта : Zen, Име дизајнера : Rubén Saldaña Acle, Име клијента : Arkoslight.

Zen Рефлектор, Унутрашња

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.