Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рефлектор, Унутрашња

Zen

Рефлектор, Унутрашња Зен је нови и потпуно прилагодљив рефлектор који задовољава техничке потребе купаца и пружа, такође, естетску лепоту аутентичног дела ентеријера. Зен је један од најмањих рефлектора на тржишту. Стога се ЗЕН много боље интегрише у окружења у која је инсталиран, без генерисања и инвазивне присутности. То се постиже и прилагођавањем бојама, природним шумама, итд. Дизајн Зен заснован је на безвременским формама, оријентисаним на функционалност и једноставност, лов на трајну, спокојну и лепоту без остење.

Име пројекта : Zen, Име дизајнера : Rubén Saldaña Acle, Име клијента : Arkoslight.

Zen Рефлектор, Унутрашња

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.