Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

Man Hing Bistro

Ресторан Ман Хинг Бистро, који послужује мени ресторана у Хонг Конгу, чај је трпезарија у области Нан Схан, Схензхен. Ресторан се налази на првом спрату и повезан је степеништем са улазом у приземљу. Инспирисани угластим изгледом, играмо се различитим тракама и компонујемо их у неке троугласте шаре које су карактеристичне у ресторану. Окружени млијечно смеђим сједалима и облогом од дрвета и црних огледала, алуминијумске траке које се омотавају уз степениште до шалтера блага дефинитивно су привлачно мјесто.

Име пројекта : Man Hing Bistro , Име дизајнера : Chi Ling Leung, Име клијента : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Ресторан

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.