Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

Man Hing Bistro

Ресторан Ман Хинг Бистро, који послужује мени ресторана у Хонг Конгу, чај је трпезарија у области Нан Схан, Схензхен. Ресторан се налази на првом спрату и повезан је степеништем са улазом у приземљу. Инспирисани угластим изгледом, играмо се различитим тракама и компонујемо их у неке троугласте шаре које су карактеристичне у ресторану. Окружени млијечно смеђим сједалима и облогом од дрвета и црних огледала, алуминијумске траке које се омотавају уз степениште до шалтера блага дефинитивно су привлачно мјесто.

Име пројекта : Man Hing Bistro , Име дизајнера : Chi Ling Leung, Име клијента : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Ресторан

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.