Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тањир

1hand plate

Тањир 1ханд плате: Будите бољи сервер. Носите своју чашу вина и тањир само једном руком. Плоча је лагана, а њен јединствени облик козица сигурно лежи на длану. Веома корисно за све врсте догађаја. Журке, пријеми, прославе и још много тога. Увек имате слободну руку да на тањир ставите нову укусну храну, слободну руку за руковање или само слободну руку за гесте. Импресионирајте своје госте и допустите им да уживају у изненадној лакоћи стојећег бифеа.

Име пројекта : 1hand plate, Име дизајнера : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Име клијента : Joannes Petersen.

1hand plate Тањир

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.