Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тањир

1hand plate

Тањир 1ханд плате: Будите бољи сервер. Носите своју чашу вина и тањир само једном руком. Плоча је лагана, а њен јединствени облик козица сигурно лежи на длану. Веома корисно за све врсте догађаја. Журке, пријеми, прославе и још много тога. Увек имате слободну руку да на тањир ставите нову укусну храну, слободну руку за руковање или само слободну руку за гесте. Импресионирајте своје госте и допустите им да уживају у изненадној лакоћи стојећег бифеа.

Име пројекта : 1hand plate, Име дизајнера : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Име клијента : Joannes Petersen.

1hand plate Тањир

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.