Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постер

50s news-gift paper

Постер Осврћући се на дане када су трговци у Сингапуру користили новине за умотавање робе, овај поклон-папир надахнут 1950-има побуди носталгична сећања на те дане. Те вести и главне приче из 1950-их такође формирају интересантан извор идентитета, помажући млађој генерацији да повезује садашњост са прошлошћу. Живахна кинеска типографија на врху старог новинског папира ствара спој традиционалног и савременог, истовремено стварајући потпуно свеж изглед и омот за поклоне погодне за сваку прилику. Такође се могу приказати као постери.

Име пројекта : 50s news-gift paper, Име дизајнера : Jesvin Yeo, Име клијента : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Постер

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.