Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постер

50s news-gift paper

Постер Осврћући се на дане када су трговци у Сингапуру користили новине за умотавање робе, овај поклон-папир надахнут 1950-има побуди носталгична сећања на те дане. Те вести и главне приче из 1950-их такође формирају интересантан извор идентитета, помажући млађој генерацији да повезује садашњост са прошлошћу. Живахна кинеска типографија на врху старог новинског папира ствара спој традиционалног и савременог, истовремено стварајући потпуно свеж изглед и омот за поклоне погодне за сваку прилику. Такође се могу приказати као постери.

Име пројекта : 50s news-gift paper, Име дизајнера : Jesvin Yeo, Име клијента : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Постер

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.