Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Салон Голф Клуба

Birdie's Lounge

Салон Голф Клуба Салон за голф клуб пројектован је и изграђен за 6 недеља, на време за отварање. Такође је морао бити леп, функционалан као салон и погодан за повремене церемоније додјеле такмичења у голфу и друге мање манифестације. За тространу стаклену кутију усред голф терена, овај приступ уноси зеленило, небо и понеки појам голфа у бар, у бојама намештаја и одразима стазе у позадинској траци мозаичног огледала. Спољни погледи су у великој мери део ентеријера и искуства.

Име пројекта : Birdie's Lounge, Име дизајнера : Mario J Lotti, Име клијента : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Салон Голф Клуба

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.