Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбене Виле

Field of Flowers

Стамбене Виле Конструкција која почива на носивим базама лука или полуводног карактера има смањен утицај на тло, па омогућава тлу да ужива у киши и дисању. Његов дизајн има интеграцију са природом. Блок састављен од четири виле јединице има шанса за панорамско уживање у погледу захваљујући механизму који може да се окреће за 360 ° дневно. Пројекат добија део енергије из ружа ветрова. Свака вила може се укључити у органску пољопривреду на свом подручју усред разног цвећа , дрвеће опкољено вештачким или правим језерцима.

Име пројекта : Field of Flowers, Име дизајнера : Murat Gedik, Име клијента : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Стамбене Виле

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.