Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбене Виле

Field of Flowers

Стамбене Виле Конструкција која почива на носивим базама лука или полуводног карактера има смањен утицај на тло, па омогућава тлу да ужива у киши и дисању. Његов дизајн има интеграцију са природом. Блок састављен од четири виле јединице има шанса за панорамско уживање у погледу захваљујући механизму који може да се окреће за 360 ° дневно. Пројекат добија део енергије из ружа ветрова. Свака вила може се укључити у органску пољопривреду на свом подручју усред разног цвећа , дрвеће опкољено вештачким или правим језерцима.

Име пројекта : Field of Flowers, Име дизајнера : Murat Gedik, Име клијента : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Стамбене Виле

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.