Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брошура

NISSAN CIMA

Брошура ・ Ниссан је интегрисао све своје врхунске технологије и мудрости, унутрашњост материјала врхунског квалитета и уметност јапанске израде („МОНОЗУКУРИ“ на јапанском) како би створио луксузну лимузину неуспоредивог квалитета - нови ЦИМА, Ниссанов усамљени водећи брод. Ова брошура дизајнирана је не само да покаже карактеристике производа ЦИМА, већ и да упозна с Низановим поверењем и поносом у своје умијеће.

Име пројекта : NISSAN CIMA, Име дизајнера : E-graphics communications, Име клијента : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Брошура

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.