Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брошура

NISSAN CIMA

Брошура ・ Ниссан је интегрисао све своје врхунске технологије и мудрости, унутрашњост материјала врхунског квалитета и уметност јапанске израде („МОНОЗУКУРИ“ на јапанском) како би створио луксузну лимузину неуспоредивог квалитета - нови ЦИМА, Ниссанов усамљени водећи брод. Ова брошура дизајнирана је не само да покаже карактеристике производа ЦИМА, већ и да упозна с Низановим поверењем и поносом у своје умијеће.

Име пројекта : NISSAN CIMA, Име дизајнера : E-graphics communications, Име клијента : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Брошура

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.