Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

Tavolo Livelli

Сто Таволо Ливелли говори о стварању корисног простора у заборављеним местима. Таволо Ливелли је вишеслојни стол, сто са две радне површине. Простор између две радне површине може се користити за чување лаптопа, књига, часописа итд. Дијагонално постављене ноге стварају лепо лепршаву сенку између две радне површине, играјући се са вашом перцепцијом. Све Кс и И површине - столови и ноге - имају исту дебљину.

Име пројекта : Tavolo Livelli, Име дизајнера : Wouter van Riet Paap, Име клијента : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Сто

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.