Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

Tavolo Livelli

Сто Таволо Ливелли говори о стварању корисног простора у заборављеним местима. Таволо Ливелли је вишеслојни стол, сто са две радне површине. Простор између две радне површине може се користити за чување лаптопа, књига, часописа итд. Дијагонално постављене ноге стварају лепо лепршаву сенку између две радне површине, играјући се са вашом перцепцијом. Све Кс и И површине - столови и ноге - имају исту дебљину.

Име пројекта : Tavolo Livelli, Име дизајнера : Wouter van Riet Paap, Име клијента : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Сто

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.