Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Терапија-Салон За Зубну Лепоту

Dental INN

Терапија-Салон За Зубну Лепоту Пројекат "Дентал ИНН" осмишљен је као зубна установа у облику терапијског салона за лепоту зуба у Виернхеиму у Немачкој. Пројекат представља нови концепт дизајна ентеријера за стоматолошке ординације тематске "лековите ефекте органских облика и природних структура", а углавном је развијен за др Бергманна, међународног акредитованог стоматолога за имплантате. Поред стоматолошких третмана као што су фурнири и избјељивање, др Бергманн и његов тим, између осталог, пружају и симпозије о имплантологији за бројне младе стоматолошке хирурге из Европе, Азије и Африке.

Име пројекта : Dental INN, Име дизајнера : Peter Stasek, Име клијента : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Терапија-Салон За Зубну Лепоту

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.