Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Терапија-Салон За Зубну Лепоту

Dental INN

Терапија-Салон За Зубну Лепоту Пројекат "Дентал ИНН" осмишљен је као зубна установа у облику терапијског салона за лепоту зуба у Виернхеиму у Немачкој. Пројекат представља нови концепт дизајна ентеријера за стоматолошке ординације тематске "лековите ефекте органских облика и природних структура", а углавном је развијен за др Бергманна, међународног акредитованог стоматолога за имплантате. Поред стоматолошких третмана као што су фурнири и избјељивање, др Бергманн и његов тим, између осталог, пружају и симпозије о имплантологији за бројне младе стоматолошке хирурге из Европе, Азије и Африке.

Име пројекта : Dental INN, Име дизајнера : Peter Stasek, Име клијента : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Терапија-Салон За Зубну Лепоту

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.