Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог, Малопродаја

Networking

Излог, Малопродаја Спортски материјали које свакодневно користимо производе се у различитим деловима света. Нуде се потрошачима на полицама спортских продавница преко веома сложене маркетиншке и логистичке мреже. Скочите једне марке с најбољом мрежом. Израда колекција од стране дизајнера у различитим земљама Европе, а произвођачи из Кине бавили су се производњом врхунског квалитета. Преко маркетиншке компаније која је основана у Турској, посежују цео свет и потрошаче. Други излог комплекса скочних салона такође је изграђен на овој сложеној мрежној теми.

Име пројекта : Networking, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : JUMP/GENMAR.

Networking Излог, Малопродаја

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.