Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог, Малопродаја

Networking

Излог, Малопродаја Спортски материјали које свакодневно користимо производе се у различитим деловима света. Нуде се потрошачима на полицама спортских продавница преко веома сложене маркетиншке и логистичке мреже. Скочите једне марке с најбољом мрежом. Израда колекција од стране дизајнера у различитим земљама Европе, а произвођачи из Кине бавили су се производњом врхунског квалитета. Преко маркетиншке компаније која је основана у Турској, посежују цео свет и потрошаче. Други излог комплекса скочних салона такође је изграђен на овој сложеној мрежној теми.

Име пројекта : Networking, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : JUMP/GENMAR.

Networking Излог, Малопродаја

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.