Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог, Малопродаја

Networking

Излог, Малопродаја Спортски материјали које свакодневно користимо производе се у различитим деловима света. Нуде се потрошачима на полицама спортских продавница преко веома сложене маркетиншке и логистичке мреже. Скочите једне марке с најбољом мрежом. Израда колекција од стране дизајнера у различитим земљама Европе, а произвођачи из Кине бавили су се производњом врхунског квалитета. Преко маркетиншке компаније која је основана у Турској, посежују цео свет и потрошаче. Други излог комплекса скочних салона такође је изграђен на овој сложеној мрежној теми.

Име пројекта : Networking, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : JUMP/GENMAR.

Networking Излог, Малопродаја

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.