Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог, Малопродаја

Fast Forward

Излог, Малопродаја Обућа за тренирање из бранше изложена је у првом салону комплекса за скок салона. Припрема се на начин који изражава методе израде као што су динамички облик обуће, технологије високог убризгавања које се користе у фази производње, и тако даље. Опремљен је СМД ЛЕД-ом, једним од високотехнолошких производа, који настоји да одрази динамику обуће (као предмета) која постаје извор инспирације посебно дизајнираним позадинама графичког дизајна и кретањем које нуде ови системи.

Име пројекта : Fast Forward, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Излог, Малопродаја

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.