Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог, Малопродаја

Fast Forward

Излог, Малопродаја Обућа за тренирање из бранше изложена је у првом салону комплекса за скок салона. Припрема се на начин који изражава методе израде као што су динамички облик обуће, технологије високог убризгавања које се користе у фази производње, и тако даље. Опремљен је СМД ЛЕД-ом, једним од високотехнолошких производа, који настоји да одрази динамику обуће (као предмета) која постаје извор инспирације посебно дизајнираним позадинама графичког дизајна и кретањем које нуде ови системи.

Име пројекта : Fast Forward, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Излог, Малопродаја

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.