Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Идентитет

Glazov

Корпоративни Идентитет Глазов је фабрика намештаја у истоименом граду. Фабрика производи јефтин намештај. Пошто је дизајн таквог намештаја прилично генеричан, одлучено је да се концепт комуникације заснива на оригиналним "дрвеним" 3Д словима, речи састављене од таквих слова симболишу гарнитуре намештаја. Писма чине речи "намештај", "спаваћа соба" итд. Или називи збирки, они се постављају тако да подсећају на комаде намештаја. Издвојена 3Д слова слична су схемама намештаја и могу се користити на тисканицама или преко фотографских позадина за идентификацију бренда.

Име пројекта : Glazov, Име дизајнера : Mikhail Puzakov, Име клијента : Glazov furniture factory.

Glazov Корпоративни Идентитет

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.