Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Идентитет

Glazov

Корпоративни Идентитет Глазов је фабрика намештаја у истоименом граду. Фабрика производи јефтин намештај. Пошто је дизајн таквог намештаја прилично генеричан, одлучено је да се концепт комуникације заснива на оригиналним "дрвеним" 3Д словима, речи састављене од таквих слова симболишу гарнитуре намештаја. Писма чине речи "намештај", "спаваћа соба" итд. Или називи збирки, они се постављају тако да подсећају на комаде намештаја. Издвојена 3Д слова слична су схемама намештаја и могу се користити на тисканицама или преко фотографских позадина за идентификацију бренда.

Име пројекта : Glazov, Име дизајнера : Mikhail Puzakov, Име клијента : Glazov furniture factory.

Glazov Корпоративни Идентитет

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.