Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан И Бар

Wah Marathi

Ресторан И Бар Једноставност је кључна за овај бутик ресторан. Поиграва се са земљаним изгледом док цртица одважних боја у облику традиционалних локалних арт-е-чињеница, прикази и меркантилни дјелују као прељев. Природни елементи - дрво, камење и привлачна игра светлости и сенке оживљавају Божанско искуство док течете из једног дела у други. Прилично је генијално приказује индијску филозофију нудећи и функционално али и емотивно и визуелно одушевљење.

Име пројекта : Wah Marathi, Име дизајнера : Ketan Jawdekar, Име клијента : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Ресторан И Бар

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.