Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан И Бар

Wah Marathi

Ресторан И Бар Једноставност је кључна за овај бутик ресторан. Поиграва се са земљаним изгледом док цртица одважних боја у облику традиционалних локалних арт-е-чињеница, прикази и меркантилни дјелују као прељев. Природни елементи - дрво, камење и привлачна игра светлости и сенке оживљавају Божанско искуство док течете из једног дела у други. Прилично је генијално приказује индијску филозофију нудећи и функционално али и емотивно и визуелно одушевљење.

Име пројекта : Wah Marathi, Име дизајнера : Ketan Jawdekar, Име клијента : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Ресторан И Бар

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.