Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лежаљка

Riza Air

Лежаљка Савремена дизајнерска столица погодна за дневни боравак клубова, резиденција и хотела. Направљена органском структуром изгледа употпуњена посебном решетком на полеђини, столица Риза остварена је само од одрживог масивног дрвета и природних лакова. Инспирација за дизајн потиче из дела каталонског архитекте Антонија Гаудија и наслеђа које је модернистички архитекта оставио у Барселони икада инспирисано елементима природе и органским изгледом.

Име пројекта : Riza Air, Име дизајнера : Thelos Design Team, Име клијента : Thelos.

Riza Air Лежаљка

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.