Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лежаљка

Riza Air

Лежаљка Савремена дизајнерска столица погодна за дневни боравак клубова, резиденција и хотела. Направљена органском структуром изгледа употпуњена посебном решетком на полеђини, столица Риза остварена је само од одрживог масивног дрвета и природних лакова. Инспирација за дизајн потиче из дела каталонског архитекте Антонија Гаудија и наслеђа које је модернистички архитекта оставио у Барселони икада инспирисано елементима природе и органским изгледом.

Име пројекта : Riza Air, Име дизајнера : Thelos Design Team, Име клијента : Thelos.

Riza Air Лежаљка

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.