Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

5x5

Столица Столица 5к5 је типичан дизајнерски пројекат где је ограничење препознато као изазов. Седиште и наслон столице израђени су од ксилита који је веома тешко обликовати. Ксилитх је сировина која се може наћи 300 метара испод земље и комбинује се са угљем. Тренутно се већина сировина баца. Са становишта животне средине, овај материјал ствара отпад на земљиној површини. Стога се идеја о дизајну столица чинила врло провокативном и изазовном.

Име пројекта : 5x5, Име дизајнера : Barbara Princic, Име клијента : Sijaj Hrastnik.

5x5 Столица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.