Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

5x5

Столица Столица 5к5 је типичан дизајнерски пројекат где је ограничење препознато као изазов. Седиште и наслон столице израђени су од ксилита који је веома тешко обликовати. Ксилитх је сировина која се може наћи 300 метара испод земље и комбинује се са угљем. Тренутно се већина сировина баца. Са становишта животне средине, овај материјал ствара отпад на земљиној површини. Стога се идеја о дизајну столица чинила врло провокативном и изазовном.

Име пројекта : 5x5, Име дизајнера : Barbara Princic, Име клијента : Sijaj Hrastnik.

5x5 Столица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.