Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Чајник И Чајник

EVA tea set

Чајник И Чајник Овај заводљиво елегантан чајник са одговарајућим шољама има беспрекорно улити и у њему је задовољство уживати. Необичан облик ове чајне чаше са изливом излива и расте из тела посебно је добар подлога. Шалице су свестране и тактилне да се на различите начине стрше у ваше руке, јер свака особа има свој приступ држању шољице. Доступан је у сјајној белој боји са посребреним прстеном или црном мат порцуланом са сјајним белим поклопцем и белим обручима. Филтрирани нехрђајући челик уграђен је унутра. ДИМЕНЗИЈЕ: чајник: 12,5 к 19,5 к 13,5 шољица: 9 к 12 к 7,5 цм.

Име пројекта : EVA tea set, Име дизајнера : Maia Ming Fong, Име клијента : Maia Ming Designs.

EVA tea set Чајник И Чајник

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.