Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Чајник И Чајник

EVA tea set

Чајник И Чајник Овај заводљиво елегантан чајник са одговарајућим шољама има беспрекорно улити и у њему је задовољство уживати. Необичан облик ове чајне чаше са изливом излива и расте из тела посебно је добар подлога. Шалице су свестране и тактилне да се на различите начине стрше у ваше руке, јер свака особа има свој приступ држању шољице. Доступан је у сјајној белој боји са посребреним прстеном или црном мат порцуланом са сјајним белим поклопцем и белим обручима. Филтрирани нехрђајући челик уграђен је унутра. ДИМЕНЗИЈЕ: чајник: 12,5 к 19,5 к 13,5 шољица: 9 к 12 к 7,5 цм.

Име пројекта : EVA tea set, Име дизајнера : Maia Ming Fong, Име клијента : Maia Ming Designs.

EVA tea set Чајник И Чајник

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.