Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брош

Nautilus Carboniferous

Брош Брош "Наутилус Царбонифероус" истражује свете геометрије природе које се односе на златни однос. Користећи високотехнолошке материјале, брош је произведен користећи слојеве слојева од карбонских влакана / Кевлар-а од 0,40 мм и пажљиво конструисане компоненте од злата, паладија и бисера с Тахитија. Брош, у потпуности ручно израђен са највећом пажњом на детаље, представља лепоту природе, математику и однос између њих двоје.

Име пројекта : Nautilus Carboniferous, Име дизајнера : Ezra Satok-Wolman, Име клијента : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Брош

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.