Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брош

Nautilus Carboniferous

Брош Брош "Наутилус Царбонифероус" истражује свете геометрије природе које се односе на златни однос. Користећи високотехнолошке материјале, брош је произведен користећи слојеве слојева од карбонских влакана / Кевлар-а од 0,40 мм и пажљиво конструисане компоненте од злата, паладија и бисера с Тахитија. Брош, у потпуности ручно израђен са највећом пажњом на детаље, представља лепоту природе, математику и однос између њих двоје.

Име пројекта : Nautilus Carboniferous, Име дизајнера : Ezra Satok-Wolman, Име клијента : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Брош

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.