Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавни Трг

Brieven Piazza

Јавни Трг Инспирација овог дизајна је наклоност за једноставност и увид у мондријску апстракцију и симболику с дозом карактера и аутентичности означене у историјској калиграфији Скуаре Куфиц. Овај дизајн је манифестација кохерентне фузије између стилова који заговарају поруку да постоји могућност мешања различитих наизглед контрадикторних стилова у вези са посматрањем голим оком, док би при копању дубоко у филозофију иза њих постојале сличности које би резултирале кохерентним уметничким делом које је привлачан изван очигледног разумевања.

Име пројекта : Brieven Piazza , Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Јавни Трг

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.