Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавни Трг

Brieven Piazza

Јавни Трг Инспирација овог дизајна је наклоност за једноставност и увид у мондријску апстракцију и симболику с дозом карактера и аутентичности означене у историјској калиграфији Скуаре Куфиц. Овај дизајн је манифестација кохерентне фузије између стилова који заговарају поруку да постоји могућност мешања различитих наизглед контрадикторних стилова у вези са посматрањем голим оком, док би при копању дубоко у филозофију иза њих постојале сличности које би резултирале кохерентним уметничким делом које је привлачан изван очигледног разумевања.

Име пројекта : Brieven Piazza , Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Јавни Трг

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.