Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

Cell

Столић За Кафу Овај комад намештаја има за циљ да побољша квалитет и естетику унутрашњег простора и покрене питања потрошње и масовне производње. Овај пројекат састоји се од ћелија. Свака ћелија одговара различитој потреби, различитом простору за складиштење, различитих величина и боја. Боје су међусобно повезане и са простором у који су постављени. Стол за кафу могао би бити на точковима како би се постигла погодност у мобилности. Ако није на точковима, свака ћелија се може одвојити од остатка и поставити као бочни сто. Поред тога, ћелије исте боје и величине могу се поновити и поставити на зид.

Име пројекта : Cell, Име дизајнера : Anna Moraitou, Име клијента : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Столић За Кафу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.