Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

Cell

Столић За Кафу Овај комад намештаја има за циљ да побољша квалитет и естетику унутрашњег простора и покрене питања потрошње и масовне производње. Овај пројекат састоји се од ћелија. Свака ћелија одговара различитој потреби, различитом простору за складиштење, различитих величина и боја. Боје су међусобно повезане и са простором у који су постављени. Стол за кафу могао би бити на точковима како би се постигла погодност у мобилности. Ако није на точковима, свака ћелија се може одвојити од остатка и поставити као бочни сто. Поред тога, ћелије исте боје и величине могу се поновити и поставити на зид.

Име пројекта : Cell, Име дизајнера : Anna Moraitou, Име клијента : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Столић За Кафу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.