Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Водећа Продавница

Lenovo

Водећа Продавница Леново Флагсхип Сторе има за циљ да побољша имиџ бренда пружајући публици платформу за повезивање и дељење кроз животни стил, услугу и искуство створено у продавници. Концепт дизајна замишљен је на основу мисије да се изврши прелазак са произвођача рачунарских уређаја на водећи бренд међу добављачима електроничке потрошње.

Име пројекта : Lenovo, Име дизајнера : Johnson Li, Име клијента : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Водећа Продавница

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.