Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Водећа Продавница

Lenovo

Водећа Продавница Леново Флагсхип Сторе има за циљ да побољша имиџ бренда пружајући публици платформу за повезивање и дељење кроз животни стил, услугу и искуство створено у продавници. Концепт дизајна замишљен је на основу мисије да се изврши прелазак са произвођача рачунарских уређаја на водећи бренд међу добављачима електроничке потрошње.

Име пројекта : Lenovo, Име дизајнера : Johnson Li, Име клијента : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Водећа Продавница

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.