Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Водећа Продавница

Lenovo

Водећа Продавница Леново Флагсхип Сторе има за циљ да побољша имиџ бренда пружајући публици платформу за повезивање и дељење кроз животни стил, услугу и искуство створено у продавници. Концепт дизајна замишљен је на основу мисије да се изврши прелазак са произвођача рачунарских уређаја на водећи бренд међу добављачима електроничке потрошње.

Име пројекта : Lenovo, Име дизајнера : Johnson Li, Име клијента : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Водећа Продавница

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.