Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен И Минђуше

Droplet Collection

Прстен И Минђуше Колекција накита Дроплет црпи своју инспирацију из спокојства и лепоте капљица воде. Комбинујући 3Д дизајн и традиционалну технику радног стола, истражује стварање капљица на листу. Полирани 925 сребрни финиш имитира рефлектирајућу површину капљице воде, а бисери са слатком водом такође су разиграно интегрисани у дизајн. Сваки угао прстена и минђуше показује различиту формацију, чиме дизајн остаје свестран.

Име пројекта : Droplet Collection, Име дизајнера : Lisa Zhou, Име клијента : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Прстен И Минђуше

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.