Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен И Минђуше

Droplet Collection

Прстен И Минђуше Колекција накита Дроплет црпи своју инспирацију из спокојства и лепоте капљица воде. Комбинујући 3Д дизајн и традиционалну технику радног стола, истражује стварање капљица на листу. Полирани 925 сребрни финиш имитира рефлектирајућу површину капљице воде, а бисери са слатком водом такође су разиграно интегрисани у дизајн. Сваки угао прстена и минђуше показује различиту формацију, чиме дизајн остаје свестран.

Име пројекта : Droplet Collection, Име дизајнера : Lisa Zhou, Име клијента : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Прстен И Минђуше

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.