Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Малопродаја

Sport In Street

Малопродаја Дизајн смо започели разним таблама расположења које одређују различита подручја интересовања младих. Теме технологије, друштвене мреже, стреетарт и природе усвојене су за стварање продавнице уличне културе. Индустријски материјали коришћени су у свим намештајима широм продавнице како би се створио хладан изглед заједно са природним материјалима загрева атмосферу која тежи осетљивој равнотежи. Префињен дизајн изазива велико узбуђење у скривеним угловима продавнице. Високи штандови на екрану постављени у средину чине купце радозналијим доводећи у тајност.

Име пројекта : Sport In Street , Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Малопродаја

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.