Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Малопродаја

Sport In Street

Малопродаја Дизајн смо започели разним таблама расположења које одређују различита подручја интересовања младих. Теме технологије, друштвене мреже, стреетарт и природе усвојене су за стварање продавнице уличне културе. Индустријски материјали коришћени су у свим намештајима широм продавнице како би се створио хладан изглед заједно са природним материјалима загрева атмосферу која тежи осетљивој равнотежи. Префињен дизајн изазива велико узбуђење у скривеним угловима продавнице. Високи штандови на екрану постављени у средину чине купце радозналијим доводећи у тајност.

Име пројекта : Sport In Street , Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Малопродаја

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.