Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Идентитет

Territoria Festival

Корпоративни Идентитет Идентитет 8. фестивала савремене уметности "Территориа". Фестивал представља оригинална и експериментална дела савремене уметности у различитим жанровима. Задатак је био да брендира идентитет фестивала и развија интересовање за њега код његове циљне публике, да створи организациону структуру која је лако прилагодљива новим темама. Основна идеја била је интерпретација савремене уметности као другачије перспективе света. Тако се појавио слоган „Уметност из другачије перспективе“ и његова графичка реализација.

Име пројекта : Territoria Festival, Име дизајнера : Oxana Paley, Име клијента : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Корпоративни Идентитет

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.